PLEASE SHARE Facebook, twiter, google + --- >

NIKAD DOSTA: Stanija pokazala grudi i guzu! (DRUGI DEO) (FOTO)

PLEASE SHARE Facebook, twiter, google + --- >
Stanija je danas izgleda baš velikodušna prema svojim fanovima, te je posle “editorijala iz lifta” objavila i fotografije koje, u najmanju ruku, razgaljuju maštu.
Mnogi ljubitelji ove zgodne cice pomislili su da se zbog veze sa Filipom Panajotovićem smirila, međutim, na njihovu sreću, starleta je odlučila da sve podseti na “stari porok” i mušku populaciju obraduje još kojom provokativnom fotografijom.
“Plejboj” zečica sa koktelom u ruci u punom sjajnu uživa pored bazena, dok je za objektiv ispozirala iz svih uglova, i još jednom pokazala zašto je Hju Hefner baš nju pozvao us voju luksuznu Vilu.
Zategnuta crnka na Instagramu je objavila fotografije u minijaturnom bikiniju, dok od njenih poza mnogim muškarcima zastaje dah, a žene joj mogu samo pozavideti na savršenoj figuri.
U svoje glavne adute, pored guze, starleta ubraja i bujno poprsje, koje se ne libi da pokaže u svakoj prilici, a ovaj put je priliku da ispozira iskoristila dok Filipa nije bilo na kratko u automobilu, te je seksi izdanje u uskoj haljinici iz koje “kipe” grudi zabeležila telefonom. Teško da bi neko ostao ravnodušan!
PLEASE SHARE Facebook, twiter, google + --- >